Downloads 2023


Audio Album "Take This Stone" - MP3

ZIP file - 67,1 MB - met CD Hoes & Lyrics


Audio Album "Take This Stone" - WAV

ZIP file - 383 MB - met CD Hoes & Lyrics


Eén van de mooiste americana-platen uit de voorbije coronaperiode is ongetwijfeld “It Takes A Believer” van Nils De Caster en Sara De Smedt. Nu stellen ze ons hun tweede worp voor: “Take This Stone”.
In de cocon van de lockdown maakte het duo een vinyl-geworden ode aan de liefde, geschreven en vormgegeven door twee mensen die weten waarover ze het hebben.
De voorbije zomer, ergens diep in de Hoge Venen, werd de opvolger opgenomen. Met een groep mensen die, naast zeer fijne muzikanten, ook, en misschien vooral, vrienden zijn. Take This Stone heeft alles in zich om ons hart te verwarmen. We wanen ons even in de Appalachen. Maar het kan even goed het terras van een café in de Vlaamse Ardennen zijn. Want Americana is een genre dat niet verbonden is met een specifieke locatie. Neen, Americana is een gevoel, een attitude, een levenshouding. En het is er een die Nils en Sara volmondig belijden, een filosofie gekenmerkt door authenticiteit, warmte en bonhomie.

Band
Nils De Caster (gitaar, zang), Sara De Smedt (zang, piano, bas), Bart Vervaeck (gitaar, pedal steel), Ht Roberts (bas, banjo), David Broeders (drums, percussie), Leander Meuris (klank)


Release album "Take This Stone"EPK Achtergrondinfo
PDF – 2,8 MB

Audio Single "When I Close My Eyes" - From The Album "Take This Stone"

Nils De Caster And Sara De Smedt When I Close My Eyes ISRC BEDK 22200014
Audio – 24,7 MB

Video Single "When I Close My Eyes" - From The Album "Take This Stone"

Gebruik deze link om te delen : https://youtu.be/dT-yESXGy0I 


Streaming Single "When I Close My Eyes"